AP PUR Vloerisolatie

Gaat u PUR vloerisolatie plaatsen? AP Chapewerken verzorgt alle soorten chape en isolatie voor vloeren. Wij respecteren steeds de afgesproken opleveringstermijn en garanderen een correcte uitvoering tegen de beste prijs!

PUR VLOERISOLATIE

PUR VLoerisolatie PURPolyurethaan of PUR vloerisolatie wordt dagelijks aangebracht door AP Chapewerken in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

PUR is niet één van de goedkoopste, maar wel één van de beste thermische vloerisolaties op de markt. Dit type vloerisolatie herleidt de warmte die verloren gaat via de vloer tot een absoluut minimum. Wist u dat het warmteverlies via de vloeren bijna 25% bedraagt?

PUR beschikt over de beste isolerende eigenschappen om dit warmteverlies tot een minimum te herleiden.

Voordelen PUR of gespoten vloerisolatie

Zoals reeds aangehaald heeft PUR vloerisolatie uitstekende isolerende eigenschappen, en biedt het tal van voordelen t.o.v de meer traditionele isolatiematerialen.

» Thermisch superieur
Thermisch kan PUR uitstekende cijfers voorleggen. Het beschikt momenteel over de hoogste lambda waarde waardoor de warmtegeleiding zeer laag is.

» Naadloos in uitvoering
Het aanbrengen van gespoten PUR vloerisolatie naar de gewenste isolatiedikte gebeurt in één vloeiende beweging. Door zijn vloeibare eigenschap kunnen alle hoeken, holtes, spleten en kieren maximaal opgevuld worden. Naden en koudebruggen worden daardoor ten alle tijden vermeden.

» Op alle ondergronden toepasbaar
Door zijn hechtende eigenschap kan gespoten PUR vloerisolatie op alle ondergronden worden toegepast. Dit zolang de ondergrond maar droog en stofvrij is.

Premies bij gespoten PUR vloerisolatie

Gespoten PUR vloerisolatie komt in aanmerking voor verschillende premies van de netbeheerder, de gemeente en de overheid. Bovendien bezorgt deze investering u een zeer lage energiefactuur en is ze zeer snel terugverdiend op voorwaarde dat de isolatielaag voldoende dik is en zorgvuldig wordt aangebracht.

Gespoten PUR vloerisolatie door AP Chapewerken

AP Chapewerken is uitermate geschikt als u de gespoten PUR vloerisolatie snel, zorgvuldig en met voldoende dikte wil laten aanbrengen op uw ondergrond.

ONTDEK ONZE ANDERE CHAPES

Isolatiechape

» ISOLATIECHAPE

Een te hoge energiefactuur? Dan is isolatiechape (ook wel isolatiechappe genoemd) de oplossing om minder te kunnen betalen, en tegelijkertijd warmteverlies tegen te gaan!

Vloeirsolatie

» VLOERISOLATIE

Overweegt u vloerisolatie om uw vloer te isoleren? Bekijk dan de mogelijkheden van PUR vloerisolatie of gespoten vloerisolatie, EPS vloerisolatie of schuimbeton vloerisolatie.

Chape leggen

» Chape

Chapewerken of chape leggen op de druklaag van welfsels wordt gedaan om de bevloering naderhand stabiel en waterpas te kunnen plaatsen door de vloerder.

REALISATIES

Ontdek hier onze commerciële en residentiële projecten.
Chapewerken Freinet de Pluim – Hoboken
Chapewerken Freinet de Pluim – Hoboken
Chapewerken Poort Van Noeveren – Boom
Chapewerken Poort Van Noeveren – Boom
Chapewerken Huisvestingsproject ’t Blok – Bertem
Chapewerken Huisvestingsproject ’t Blok – Bertem
Chapewerken WZC Berkenhof – Heers
Chapewerken WZC Berkenhof – Heers
Chapewerken Eksterlaer- Deurne
Chapewerken Eksterlaer- Deurne
Chapewerken Ravensteyn Lier
Chapewerken Ravensteyn Lier
Chapewerken Astor –  Haacht
Chapewerken Astor – Haacht
Chapewerken Porta Vida – Genk
Chapewerken Porta Vida – Genk

WAAROM AP CHAPEWERKEN

Meer dan 1.500 gerealiseerde projecten.

15+ JAAR ERVARING

Gratis offerte & snelle behandeling. Vlotte communicatie en persoonlijke aanpak

100% PROFESSIONELE DIENSTVERLENING

Met meer dan 15 jaar ervaring en echte focus op klanttevredenheid, kunt u rekenen op een goede planning en opvolging van de werken

OPTIMALE NASERVICE

Professionele dienst na verkoop door ons team verzekerd!

ONZE KLANTEN

Telefoon:

+32 (0) 11 / 817.179

Industrieterrein Kanaal Noord 1713

3960 Bree

Email:

info@apchapewerken.be