PUR Vloerisolatie

PUR VLoerisolatie of gespoten PUR vloerisolatie AP Chapewerken

PUR Vloerisolatie

Polyurethaan of PUR vloerisolatie wordt dagelijks aangebracht door AP Chapewerken in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

PUR is niet één van de goedkoopste, maar wel één van de beste thermische vloerisolaties op de markt. Dit type vloerisolatie herleidt de warmte die verloren gaat via de vloer tot een absoluut minimum. Wist u dat het warmteverlies via de vloeren bijna 25% bedraagt?

PUR beschikt over de beste isolerende eigenschappen om dit warmteverlies tot een minimum te herleiden.


 

Voordelen PUR of gespoten vloerisolatie

Zoals reeds aangehaald heeft PUR vloerisolatie uitstekende isolerende eigenschappen, en biedt het tal van voordelen t.o.v de meer traditionele isolatiematerialen.

» Thermisch superieur
Thermisch kan PUR uitstekende cijfers voorleggen. Het beschikt momenteel over de hoogste lambda waarde waardoor de warmtegeleiding zeer laag is.

» Naadloos in uitvoering
Het aanbrengen van gespoten PUR vloerisolatie naar de gewenste isolatiedikte gebeurt in één vloeiende beweging. Door zijn vloeibare eigenschap kunnen alle hoeken, holtes, spleten en kieren maximaal opgevuld worden. Naden en koudebruggen worden daardoor ten alle tijden vermeden.

» Op alle ondergronden toepasbaar
Door zijn hechtende eigenschap kan gespoten PUR vloerisolatie op alle ondergronden worden toegepast. Dit zolang de ondergrond maar droog en stofvrij is.

Premies bij gespoten PUR vloerisolatie

Gespoten PUR vloerisolatie komt in aanmerking voor verschillende premies van de netbeheerder, de gemeente en de overheid. Bovendien bezorgt deze investering u een zeer lage energiefactuur en is ze zeer snel terugverdiend op voorwaarde dat de isolatielaag voldoende dik is en zorgvuldig wordt aangebracht.
 

Gespoten PUR vloerisolatie door AP Chapewerken

AP Chapewerken is uitermate geschikt als u de gespoten PUR vloerisolatie snel, zorgvuldig en met voldoende dikte wil laten aanbrengen op uw ondergrond.