AP PUR chape

Gaat u PUR chape plaatsen? AP Chapewerken verzorgt alle soorten chape en isolatie voor vloeren. Wij respecteren steeds de afgesproken opleveringstermijn en garanderen een correcte uitvoering tegen de beste prijs!

PUR Chape

PUR Chape PUR
Moleculaire structuur PUR Chape

PUR chape of Polyurethaan chape is een uitgehard schuim dat wordt gebruikt voor de isolatie van vloeren, en is algemeen gekend als PUR vloerisolatie. In dit artikel wilt AP Chapewerken u iets meer vertellen over PUR Chape en de voordelen ervan.

U wenst de vloer te isoleren op een betaalbare en efficiënte manier? Dat kan, met PUR Chape van AP Chapewerken. Wij specialiseren in het naadloos opspuiten van polyurethaan – PUR chape of PUR vloerisolatie.

Samenstelling

PUR chape bestaat uit gesloten cellen die niet in verbinding staan met elkaar. De cellen van deze gesloten structuur bevatten lucht die resistent zijn aan koude omgevingslucht. Deze bijzondere eigenschap is verantwoordelijk voor de hoge isolatiewaarde van PUr chape.

Voordelen PUR Chape

PUR Chape heeft een aantal kenmerkende voordelen, laat ons deze voordelen eens op een rijtje zetten:

» De beste thermische vloerisolatie
PUR chape beschikt over het beste thermische isolatievermogen van alle gekende tot op heden gekende uitvullingschapes en isolerende materialen met een lambda waarde van 0,026 W/mK.

» Lichtgewicht schuim
PUR chape is een lichtgewicht schuim dat toelaat op elke verdieping geplaatst te worden. Het opspuiten verloopt zeer snel en vraagt zo goed als geen droogtijd, amper twee a drie minuten. Hierdoor is vrijwel onmiddellijk beloopbaar, wat geen vrtraging betekent voor de opéénvolging van nog uit te voeren werken.

» Premies
PUR chape wordt tevens financïeel ondersteund door allerlei premies van de gemeeente, de netbeheerder en de overheid. Beslsissen om de vloer te isoleren is dan ook een verstandige keuze! Niet enkel de normen, maar ook de energiefacturen zijn strenger geworden voor uw portemonnee. U heeft er dus alle voordeel bij om uw woning perfect te isoleren! AP Chapewerken biedt u graag de beste oplossing voor al uw isolatiewerken.

PUR Chape door AP Chapewerken

AP Chapewerken laat u toe om met verschillende toepassingen PUR chape uw vloer snel en éénvoudig te isoleren.

ONTDEK ONZE ANDERE CHAPES

Chape

» CHAPE

Chape laat u leggen door een chapper. De chapewerken bepalen immers hoe de vloer er nadien zal uitzien. Wij adviseren u over welke type chape past bij nieuwbouw of renovatie.

Isolatiechape

» ISOLATIECHAPE

Een te hoge energiefactuur? Dan is isolatiechape (ook wel isolatiechappe genoemd) de oplossing om minder te moeten betalen, en tegelijkertijd warmteverlies tegen te gaan!

Schuimbeton

» SCHUIMBETON

Schuimbeton is een isolerende mortel op basis van cement, water, schuim en lucht. Schuimbeton wordt vaak toegepast als isolerende mortel en isolatiechape bij nieuwbouw en renovatie.

REALISATIES

Ontdek hier onze commerciële en residentiële projecten.
Chapewerken Freinet de Pluim – Hoboken
Chapewerken Freinet de Pluim – Hoboken
Chapewerken Poort Van Noeveren – Boom
Chapewerken Poort Van Noeveren – Boom
Chapewerken Huisvestingsproject ’t Blok – Bertem
Chapewerken Huisvestingsproject ’t Blok – Bertem
Chapewerken WZC Berkenhof – Heers
Chapewerken WZC Berkenhof – Heers
Chapewerken Eksterlaer- Deurne
Chapewerken Eksterlaer- Deurne
Chapewerken Ravensteyn Lier
Chapewerken Ravensteyn Lier
Chapewerken Astor –  Haacht
Chapewerken Astor – Haacht
Chapewerken Porta Vida – Genk
Chapewerken Porta Vida – Genk

WAAROM AP CHAPEWERKEN

Meer dan 1.500 gerealiseerde projecten.

15+ JAAR ERVARING

Gratis offerte & snelle behandeling. Vlotte communicatie en persoonlijke aanpak

100% PROFESSIONELE DIENSTVERLENING

Met meer dan 15 jaar ervaring en echte focus op klanttevredenheid, kunt u rekenen op een goede planning en opvolging van de werken

OPTIMALE NASERVICE

Professionele dienst na verkoop door ons team verzekerd!

ONZE KLANTEN

Telefoon:

+32 (0) 11 / 817.179

Industrieterrein Kanaal Noord 1713

3960 Bree

Email:

info@apchapewerken.be