Pur Chape : de voordelen

Pur Chape

Ontdek & profiteer van de voordelen van PUR Chape!

Moleculaire structuur PUR Chape

PUR chape of Polyurethaan chape is een uitgehard schuim dat wordt gebruikt voor de isolatie van vloeren, en is algemeen gekend als PUR vloerisolatie. In dit artikel wilt AP Chapewerken u iets meer vertellen over PUR Chape en de voordelen ervan.

U wenst de vloer te isoleren op een betaalbare en efficiënte manier? Dat kan, met PUR Chape van AP Chapewerken. AP Chapewerken specialiseert in het naadloos opspuiten van polyurethaan – PUR chape of PUR vloerisolatie.

Samenstelling

PUR chape bestaat uit gesloten cellen die niet in verbinding staan met elkaar. De cellen van deze gesloten structuur bevatten lucht die resistent zijn aan koude omgevingslucht. Deze bijzondere eigenschap is verantwoordelijk voor de hoge isolatiewaarde van PUr chape.

Voordelen PUR Chape

PUR Chape heeft een aantal kenmerkende voordelen, laat ons deze voordelen eens op een rijtje zetten:

» De beste thermische vloerisolatie
PUR chape beschikt over het beste thermische isolatievermogen van alle gekende tot op heden gekende uitvullingschapes en isolerende materialen met een lambda waarde van 0,026 W/mK.

» Lichtgewicht schuim
PUR chape is een lichtgewicht schuim dat toelaat op elke verdieping geplaatst te worden. Het opspuiten verloopt zeer snel en vraagt zo goed als geen droogtijd, amper twee a drie minuten. Hierdoor is vrijwel onmiddellijk beloopbaar, wat geen vrtraging betekent voor de opéénvolging van nog uit te voeren werken.

» Premies
PUR chape wordt tevens financïeel ondersteund door allerlei premies van de gemeeente, de netbeheerder en de overheid. Beslsissen om de vloer te isoleren is dan ook een verstandige keuze! Niet enkel de normen, maar ook de energiefacturen zijn strenger geworden voor uw portemonnee. U heeft er dus alle voordeel bij om uw woning perfect te isoleren! AP Chapewerken biedt u graag de beste oplossing voor al uw isolatiewerken.

Geef een reactie