AP Geluidsisolatie Vloeren

Gaat u geluidsisolatie voor vloerisolatie leggen? AP Chapewerken verzorgt alle soorten chape en isolatie voor vloeren. Wij respecteren steeds de afgesproken opleveringstermijn en garanderen een correcte uitvoering tegen de beste prijs!

GELUIDSISOLATIE VLOEREN

Geluidsisolatie vloeren – Vloeren kunnen heel wat geluiden veroorzaken. Ze worden echter vaak over het hoofd gezien omdat de fundering waarop ze uitgeven doorgaans solide is en mensen er dan ook van uitgaan dat er geen geluid kan doordringen. Vloeren zijn ook zelden onderhevig aan geluiden van buitenaf, maar ze vormen wel een bron van allerlei interne geluiden. Vloeren zijn de perfecte geleider voor trillingen, waaruit ook geluid is opgebouwd. Bovendien is iedere vloer echter ook het plafond van een andere verdieping.

Principe geluidsisolatie bij vloeren

Bij de isolatie van een vloer op akoestisch vlak worden steeds dempende materialen gebruikt. Dit zijn materialen van elastisch aard die geproduceerde trillingen opvangen in plaats van ze verder te geleiden. Deze types van geluidsisolatie kunnen snel geplaatst worden en hebben als extra bonus een gunstige invloed op uw energiefactuur. Goed voor uw portemonnee en het milieu!

Vraag hier alvast een gratis prijsofferte geluidsisolatie vloeren aan. Zo bent u binnenkort van alle storende vloergeluiden verlost.

Isolatie interne vloergeluiden

Contactgeluiden met de vloer worden omgezet in akoestische energie die zich voortplant in de ganse bouwstructuur. Om deze geluiden te isoleren, moet het effect van de schokken gereduceerd worden. AP Chapewerken.be biedt verschillende soorten geluidsisolatie voor vloeren aan die dienen als akoestische vloerisolatie.

Types geluidsisolatie vloeren

AP Chapewerken heeft twee types geluidsisolatie voor de vloer in haar gamma voorzien van WTCB-attest :

Akoestische vloerisolatie-acoustic-reflexAcoustic Reflex. Dit type van geluidsisolatie vloeren heeft een gelaagde en versterkte 6 mm folie van geëxpandeerd polyethyleenschuim die tussen de isolatiechape en chape wordt geplaatst.

Dit type van geluidsisolatie vloeren biedt een uitstekende contactgeluidreductie op voorwaarde dat het plaatsen ervan in de beste omstandigheden verloopt. De chape wordt steeds zwevend geplaatst bovenop de contactsgeluidisolatie.

(Klik op de afbeelding voor meer info over de voordelen en eigenschappen van Acoustic Reflex)

Akoestische vloerisolatie Gemafon 6+Gemafon 6+. Dit type van geluidsisolatie vloeren is een niet-netvormig polyethyleenschuim met gesloten celstructuur en densiteit van 35 kg. Gemafon 6+ beschikt over uitstekend geluidsisolerende eigenschappen door de combinatie van een hoge densiteit, een uiterst fijne celstructuur en zeer degelijke drukvastheid.

Het wordt voornamelijk aangeraden bij projecten en residentiële gebouwen waar hoge eisen worden gesteld inzake contactgeluidisolatie.

(Klik op de afbeelding voor meer info over de voordelen en eigenschappen van Gemafon 6+)

 

Meer info over geluidsisolatie vloeren

Neem contact met AP Chapewerken voor meer info over geluidsisolatie vloeren.

ONTDEK ONZE ANDERE CHAPES

Chape

» CHAPE

Chape laat u leggen door een chapper. De chapewerken bepalen immers hoe de vloer er nadien zal uitzien. Wij adviseren u over welke type chape past bij nieuwbouw of renovatie.

Isolatiechape

» ISOLATIECHAPE

Een te hoge energiefactuur? Dan is isolatiechape (ook wel isolatiechappe genoemd) de oplossing om minder te kunnen betalen, en tegelijkertijd warmteverlies tegen te gaan!

Schuimbeton

» SCHUIMBETON

Schuimbeton is een isolerende mortel op basis van cement, water, schuim en lucht. Schuimbeton wordt vaak toegepast als isolerende mortel en isolatiechape bij woningbouw.

REALISATIES

Ontdek hier onze commerciële en residentiële projecten.
Chapewerken Freinet de Pluim – Hoboken
Chapewerken Freinet de Pluim – Hoboken
Chapewerken Poort Van Noeveren – Boom
Chapewerken Poort Van Noeveren – Boom
Chapewerken Huisvestingsproject ’t Blok – Bertem
Chapewerken Huisvestingsproject ’t Blok – Bertem
Chapewerken WZC Berkenhof – Heers
Chapewerken WZC Berkenhof – Heers
Chapewerken Eksterlaer- Deurne
Chapewerken Eksterlaer- Deurne
Chapewerken Ravensteyn Lier
Chapewerken Ravensteyn Lier
Chapewerken Astor –  Haacht
Chapewerken Astor – Haacht
Chapewerken Porta Vida – Genk
Chapewerken Porta Vida – Genk

WAAROM AP CHAPEWERKEN

Meer dan 1.500 gerealiseerde projecten.

15+ JAAR ERVARING

Gratis offerte & snelle behandeling. Vlotte communicatie en persoonlijke aanpak

100% PROFESSIONELE DIENSTVERLENING

Met meer dan 15 jaar ervaring en echte focus op klanttevredenheid, kunt u rekenen op een goede planning en opvolging van de werken

OPTIMALE NASERVICE

Professionele dienst na verkoop door ons team verzekerd!

ONZE KLANTEN

Telefoon:

+32 (0) 11 / 817.179

Industrieterrein Kanaal Noord 1713

3960 Bree

Email:

info@apchapewerken.be