AP Akoestische Vloerisolatie

Plant u akoestische vloerisolatie te plaatsen? AP Chapewerken verzorgt alle soorten chape en isolatie voor vloeren. Wij respecteren steeds de afgesproken opleveringstermijn en garanderen een correcte uitvoering tegen de beste prijs!

AKOESTISCHE VLOERISOLATIE ALS CONTACTGELUIDSISOLATIE

Wat is Akoestische vloerisolatie?

Mensen wonen steeds vaker dicht op elkaar. De schaarsheid van gronden en de toenemende verstedelijking zorgt ervoor dat onze samenleving steeds drukker en luider wordt. Om het hoofd te bieden aan dit overbodige lawaai wordt er steeds meer aandacht besteedt aan het belang van akoestisch comfort binnenin de woning.

Akoestische vloerisolatie zien we dan ook steeds vaker toegepast als contactgeluidsisolatie. Met dit type vloerisolatie verstoort geluid van boven uw rust niet en worden contactgeluiden vermeden. Akoestische vloerisolatie is dan ook ideaal als u van rust en sereniteit houdt!

Hoe akoestisch vloer isoleren?

De vloer akoestisch isoleren gebeurt door tussen twee verdiepingen een aanvullende akoestische isolatielaag aan te brengen. Deze akoestische isolatielaag is technisch gezien een zwevende vloer die voetstappen dempt en contactgeluiden sterk verlaagt. Bij deze zwevende vloeren worden de chape en de betonlaag van elkaar losgemaakt door een verende akoestische isolatielaag. Het gamma van AP Chapewerken bestaat uit verschillende soorten akoestische vloerisolatie.

Gamma akoestische vloerisolatie

Ap Chapewerken heeft twee soorten akoestische vloerisolatie in haar gamma voorzien van WTCB-attest :

Akoestische vloerisolatie-acoustic-reflexAcoustic Reflex. Dit type van akoestische vloerisolatie heeft een versterkte en gelaagde 6 mm folie van geëxpandeerd polyethyleenschuim die tussen de chape en isolatiechape wordt gelegd.

Dit type van akoestische vloerisolatie biedt een uitstekende contactgeluidreductie op voorwaarde dat de plaatsing ervan optimaal verloopt. De chape wordt steeds zwevend gelegd bovenop de contactsgeluidisolatie.

(Klik op de afbeelding voor meer info over de voordelen en eigenschappen van Acoustic Reflex)

Akoestische vloerisolatie Gemafon 6+Gemafon 6+. Dit type van akoestische vloerisolatie is een niet-netvormig polyethyleenschuim met gesloten celstructuur en densiteit van 35 kg. Gemafon 6+ beschikt over uitstekende akoestische eigenschappen door de combinatie van een hoge densiteit, een uiterst fijne celstructuur en zeer degelijke drukvastheid.

Het wordt voornamelijk aangeraden bij projecten en residentiële gebouwen waar hoge eisen worden gesteld inzake contactsgeluidisolatie.

(Klik op de afbeelding voor meer info over de voordelen en eigenschappen van Gemafon 6+)

 

Meer info over akoestische vloerisolatie

Neem contact met AP Chapewerken voor meer info over akoestische vloerisolatie of geluidsisolatie.

ONTDEK ONZE ANDERE CHAPES

Chape

» CHAPE

Chape laat u leggen door een chapper. De chapewerken bepalen immers hoe de vloer er nadien zal uitzien. Wij adviseren u over welke type chape past bij nieuwbouw of renovatie.

Isolatiechape

» ISOLATIECHAPE

Een te hoge energiefactuur? Dan is isolatiechape (ook wel isolatiechappe genoemd) de oplossing om minder te kunnen betalen, en tegelijkertijd warmteverlies tegen te gaan!

Schuimbeton

» SCHUIMBETON

Schuimbeton is een isolerende mortel op basis van cement, water, schuim en lucht. Schuimbeton wordt vaak toegepast als isolerende mortel en isolatiechape bij woningbouw.

REALISATIES

Ontdek hier onze commerciële en residentiële projecten.
Chapewerken Freinet de Pluim – Hoboken
Chapewerken Freinet de Pluim – Hoboken
Chapewerken Poort Van Noeveren – Boom
Chapewerken Poort Van Noeveren – Boom
Chapewerken Huisvestingsproject ’t Blok – Bertem
Chapewerken Huisvestingsproject ’t Blok – Bertem
Chapewerken WZC Berkenhof – Heers
Chapewerken WZC Berkenhof – Heers
Chapewerken Eksterlaer- Deurne
Chapewerken Eksterlaer- Deurne
Chapewerken Ravensteyn Lier
Chapewerken Ravensteyn Lier
Chapewerken Astor –  Haacht
Chapewerken Astor – Haacht
Chapewerken Porta Vida – Genk
Chapewerken Porta Vida – Genk

WAAROM AP CHAPEWERKEN

Meer dan 1.500 gerealiseerde projecten.

15+ JAAR ERVARING

Gratis offerte & snelle behandeling. Vlotte communicatie en persoonlijke aanpak

100% PROFESSIONELE DIENSTVERLENING

Met meer dan 15 jaar ervaring en echte focus op klanttevredenheid, kunt u rekenen op een goede planning en opvolging van de werken

OPTIMALE NASERVICE

Professionele dienst na verkoop door ons team verzekerd!

ONZE KLANTEN

Telefoon:

+32 (0) 11 / 817.179

Industrieterrein Kanaal Noord 1713

3960 Bree

Email:

info@apchapewerken.be