AP Vloerisolatie

Gaat u vloerisolatie plaatsen? AP Chapewerken verzorgt alle soorten chape en isolatie voor vloeren. Wij respecteren steeds de afgesproken opleveringstermijn en garanderen een correcte uitvoering tegen de beste prijs!

Vloerisolatie - Vloer isoleren

Vloerisolatie biedt vele voordelen zowel voor uw bankrekening als voor het milieu. Door de vloer te isoleren houdt u vocht en koude uit uw woning, en houdt u de warmte binnenshuis. Dit betekent een aanzienlijke besparing bij de afrekening van uw energiefactuur. De vloer isoleren draagt zo ook bij tot het comfort van de woning en is dus vooral een verstandige investering. Zo kan u bij het plaatsen van vloerisolatie door een geregistreerde aannemer trouwens genieten van premies. (Meer over premies vloerisolatie)

Een goede vloerisolatie moet natuurlijk beantwoorden aan een aantal voorwaarden. AP Chapewerken biedt verschillende mogelijkheden vloerisolatie.

» Gespoten vloerisolatie of PUR vloerisolatie

PUR vloerisolatie of gespoten vloerisolatie

Weg met dat koude gevoel! Een goede vloerisolatie zorgt ervoor dat warmte de ruimte niet onnodig verlaat. Gespoten polyurethaan of PUR is daarmee een verantwoorde keuze. Het is ideaal voor een lage energiefactuur en om een constante temperatuur te bewaren. Gespoten PUR vloerisolatie komt ook in aanmerking voor subsidies en premies.

Vb.: 3cm PUR isoleert even efficiënt als 22cm schuimbeton.

» Vloerisolatie met schuimbeton

schuimbeton-vloerisolatie

Schuimbeton is een lichtgewicht isolerende mortel die snel gepompt kan worden en daardoor snel en makkelijk verwerkbaar is. Door zijn lichtgewichte eigenschap wordt het vooral gebruikt om het gewicht te beperken op verdiepingen. Verder is schuimbeton goedkoper dan gespoten PUR vloerisolatie, heeft het een goede cohesie en is het handig voor heel diepe uitvullingen.

Varianten schuimbeton zijn: 300 – 400 – 600 – 800

» EPS vloerisolatie of isolatiechape

EPS vloerisolatie

EPS vloerisolatie of isolatiechape is een thermische en isolerende uitvullaag op basis van EPS (geëxpandeerd polystreen of ‘piepschuim’) korrels. De EPS korrels worden ter plekke vermengd met water, cement en een kleefstof in een voorvermenger tot een isolerende chape of isolatiechape. Deze isolerende chape heeft een vaste lambda waarde en wordt reeds 50 jaar toegepast in de bouw.

Vloerisolatie door AP Chapewerken

Ap Chapewerken laat u toe om met verschillende toepassingen vloerisolatie uw vloer snel en éénvoudig te isoleren.

ONTDEK ONZE ANDERE CHAPES

Chape

» CHAPE

Chape laat u leggen door een chapper. De chapewerken bepalen immers hoe de vloer er nadien zal uitzien. Wij adviseren u over welke type chape past bij nieuwbouw of renovatie.

Isolatiechape

» ISOLATIECHAPE

Een te hoge energiefactuur? Dan is isolatiechape (ook wel isolatiechappe genoemd) de oplossing om minder te moeten betalen, en tegelijkertijd warmteverlies tegen te gaan!

Schuimbeton

» SCHUIMBETON

Schuimbeton is een isolerende mortel op basis van cement, water, schuim en lucht. Schuimbeton wordt vaak toegepast als isolerende mortel en isolatiechape bij nieuwbouw en renovatie.

REALISATIES

Ontdek hier onze commerciële en residentiële projecten.
Chapewerken Freinet de Pluim – Hoboken
Chapewerken Freinet de Pluim – Hoboken
Chapewerken Poort Van Noeveren – Boom
Chapewerken Poort Van Noeveren – Boom
Chapewerken Huisvestingsproject ’t Blok – Bertem
Chapewerken Huisvestingsproject ’t Blok – Bertem
Chapewerken WZC Berkenhof – Heers
Chapewerken WZC Berkenhof – Heers
Chapewerken Eksterlaer- Deurne
Chapewerken Eksterlaer- Deurne
Chapewerken Ravensteyn Lier
Chapewerken Ravensteyn Lier
Chapewerken Astor –  Haacht
Chapewerken Astor – Haacht
Chapewerken Porta Vida – Genk
Chapewerken Porta Vida – Genk

WAAROM AP CHAPEWERKEN

Meer dan 1.500 gerealiseerde projecten.

15+ JAAR ERVARING

Gratis offerte & snelle behandeling. Vlotte communicatie en persoonlijke aanpak

100% PROFESSIONELE DIENSTVERLENING

Met meer dan 15 jaar ervaring en echte focus op klanttevredenheid, kunt u rekenen op een goede planning en opvolging van de werken

OPTIMALE NASERVICE

Professionele dienst na verkoop door ons team verzekerd!

ONZE KLANTEN

Telefoon:

+32 (0) 11 / 817.179

Industrieterrein Kanaal Noord 1713

3960 Bree

Email:

info@apchapewerken.be