AP Schuimbeton

Gaat u schuimbeton plaatsen? AP Chapewerken verzorgt alle soorten chape en isolatie voor vloeren. Wij respecteren steeds de afgesproken opleveringstermijn en garanderen een correcte uitvoering tegen de beste prijs!

Schuimbeton

schuimbeton-vloerisolatieSchuimbeton is een isolerende mortel op basis van cement, water, schuim en lucht. Schuimbeton wordt vaak toegepast als isolerende mortel en isolatiechape. Het past daarmee perfect binnen de filosofie van duurzaam en ecologisch bouwen.

Schuimbeton of cellenbeton heeft door zijn intensieve menging met water en lucht unieke en milieuvriendelijke eigenschappen:

» Thermische isolatie
De gesloten cellenstructuur geeft aan schuimbeton uitstekende isolerende eigenschappen met een hogere isolatiewaarde dan normaal beton. Het is daarmee perfect geschikt als kruipruimte-isolatie.

» Licht gewicht beton
Door de menging met schuim en lucht is schuimbeton lichter dan gewoon beton. Hierdoor zijn grote aanvullingen mogelijk op plaatsen met weinig draagkracht.

» Onaantastbaar
Schuimbeton is bovendien veelzijdig robuust. Zo is het ongevoelig voor temperatuurschommelingen, vocht en schimmels, zuren en is het tevens brandwerend.

» Milieuvriendelijk
Door zijn grotendeelse samenstelling uit water en lucht is schuimbeton na toepassing volledig recycleerbaar. De productie en verwerking vergt bovendien weinig energie.

Schuimbeton bij AP Chapewerken

AP Chapewerken spuit naadloze schuimbeton in alle vormen, hoeken en ruimtes. Bij AP Chapwerken kiest u voor snelheid, functionaliteit en betrouwbaarheid in het opspuiten van schuimbeton.

ONTDEK ONZE ANDERE CHAPES

Isolatiechape

» ISOLATIECHAPE

Een te hoge energiefactuur? Dan is isolatiechape (ook wel isolatiechappe genoemd) de oplossing om minder te hoeven betalen, en tegelijkertijd warmteverlies tegen te gaan!

Vloeirsolatie

» VLOERISOLATIE

Overweegt u vloerisolatie om uw vloer te isoleren? Bekijk dan de mogelijkheden van PUR vloerisolatie of gespoten vloerisolatie, EPS vloerisolatie of schuimbeton vloerisolatie.

Chape leggen

» Chape

Chapewerken of chape leggen op de druklaag van welfsels wordt gedaan om de bevloering naderhand stabiel en waterpas te kunnen plaatsen door uw vloerder.

REALISATIES

Ontdek hier onze commerciële en residentiële projecten.
Chapewerken Freinet de Pluim – Hoboken
Chapewerken Freinet de Pluim – Hoboken
Chapewerken Poort Van Noeveren – Boom
Chapewerken Poort Van Noeveren – Boom
Chapewerken Huisvestingsproject ’t Blok – Bertem
Chapewerken Huisvestingsproject ’t Blok – Bertem
Chapewerken WZC Berkenhof – Heers
Chapewerken WZC Berkenhof – Heers
Chapewerken Eksterlaer- Deurne
Chapewerken Eksterlaer- Deurne
Chapewerken Ravensteyn Lier
Chapewerken Ravensteyn Lier
Chapewerken Astor –  Haacht
Chapewerken Astor – Haacht
Chapewerken Porta Vida – Genk
Chapewerken Porta Vida – Genk

WAAROM AP CHAPEWERKEN

Meer dan 1.500 gerealiseerde projecten.

15+ JAAR ERVARING

Gratis offerte & snelle behandeling. Vlotte communicatie en persoonlijke aanpak

100% PROFESSIONELE DIENSTVERLENING

Met meer dan 15 jaar ervaring en echte focus op klanttevredenheid, kunt u rekenen op een goede planning en opvolging van de werken

OPTIMALE NASERVICE

Professionele dienst na verkoop door ons team verzekerd!

ONZE KLANTEN

Telefoon:

+32 (0) 11 / 817.179

Industrieterrein Kanaal Noord 1713

3960 Bree

Email:

info@apchapewerken.be