Isolatiechape – Isolatiechappe

Isolatiechape

Isolatiechape


Een te hoge energiefactuur? Dan is isolatiechape (ook wel isolatiechappe genoemd) de oplossing om minder te betalen, en tegelijkertijd warmteverlies tegen te gaan!

Wist u dat er bijna 25% warmte verloren gaat via de vloer? Met isolatiechape heeft u de juiste remedie om dit warmteverlies te lijf te gaan.

Zo heeft isolatiechape meerdere voordelen, laat ons deze voordelen eens voor u formuleren.

Voordelen

» Isolerende eigenschap.
In combinatie met chape isoleert isolatiechape uw vloer optimaal waardoor u makkelijk de EPB-norm behaalt. De EPB (EnergiePrestatie Binnenklimaat)-norm = de minimum vereiste norm inzake uitstoot en isolatie. Wilt u meer info over de EPB-norm? Kijk dan op www.energiesparen.be.

Isolatiechape en isolerende chape: eigenschappen, samenstelling & voordelen» Beperkt het warmteverlies
De combinatie van chape met isolatiechape reduceert het warmteverlies dat anders optreedt via de vloer. Het is dus uitermate geschikt als thermische vloerisolatie.

» Verhoogt het wooncomfort en de gezondheid
Door zijn isolerende werking draagt isolatiechape bij aan het algemeen wooncomfort van uw woning. U kan makkelijk een constante kamertemperatuur behouden, wat gunstig is voor uw algemene gezondheid.

» Bezorgt u een lage energiefactuur
Isolatiechape heeft een zeer positieve invloed op de verwarmingsuitgaven. U houdt de warmte in de winter binnenshuis en laat ze niet meer ontsnappen via de vloer.

» Milieuvriendelijk
Last but not least. Door zijn uitstekende thermische capaciteiten en recyclerende eigenschappen combineert isolatiechape het beste van twee werelden. Het is daarom een zeer duurzame en milieuvriendelijke manier om uw vloer te isoleren.
 

Meer info

Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer info over isolatiechape.